Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Locaties

Zelfs de locaties van Oranjeborg zijn met zorg uitgezocht. Wij gaan voor vierkante meters. Volop leefruimte rondom. Voldoende mogelijkheden om op eigen erf te werken en te klussen. Locaties die door hun afmetingen en ligging geschikt zijn voor een “bont gezelschap”. Daarom zoeken we altijd de beste omgeving waar je met een goed gevoel kunt wonen, werken en recreëren. Met elkaar en tegelijk ook op jezelf. Een omgeving die álles heeft, maar toch zo min mogelijk andere afleidingen. Zodat jij als bewoner gewoon bezig bent met datgene wat ertoe doet: jouw welzijn, jouw leven. Een nieuwe toekomst op de juiste plek. Daar is over nagedacht.

Locatie Westerveld

Voel je thuis. Op een historische hotspot. Dit is de bakermat van hunebedden, biotoop van het Drentse Heideschaap. De ontvangst mag er zijn: als een royale erehaag van groen slingert een smalle landweg de periferie in. Links en rechts boerderijen, vee dat graast. Een groene idylle op pakweg 2 kilometer van het brinkdorp zelf. Havelte, Zuidwest-Drenthe. Wat een wereldspot.
Meer info

Locatie Epe

Voel je thuis. Op een fraai stukje Veluwe onder de rook van het dorp Epe. Waar talrijke evergreens het zonlicht filteren en waar de grote volière altijd voor landelijke levendigheid zorgt. ‘t Is een vrolijk gekwaak en gesnater in een omgeving die mensen van nature al tot rust brengt. Vijf witte hoeves in een hofje bij elkaar, ze lijken hun gasten letterlijk te omarmen. Wat een plaatje!
Meer info

Locatie Dronten

Voel je thuis. Kom weer op adem in deze veilige oase, in de grootste polder ter wereld. Jong en veelbelovend land. Vers ontgonnen grond. Dus waar beter dan hier maak je nou écht een nieuwe start? Begin opnieuw in Biddinghuizen.
Meer info

Locatie De Wolden

Een plek waar je rust kunt vinden maar ook verder kunt werken aan je zelfredzaamheid.
Meer info

Locatie Apeldoorn

Ten zuiden van Apeldoorn heeft Oranjeborg inmiddels haar 5de locatie geopend. Een prachtige locatie, in een bosrijke omgeving aan de Beekbergerweg met aangrenzend de Loenense watervallen. Ook hier weer een ruim opgezet terrein om de dagbesteding op de locatie mogelijk te maken.
Meer info