Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Locatie Dronten

Voel je thuis. Kom weer op adem in deze veilige oase, in de grootste polder ter wereld. Jong en veelbelovend land. Vers ontgonnen grond. Dus waar beter dan hier maak je nou écht een nieuwe start? Begin opnieuw in Biddinghuizen.
Maximaal 30 (jonge)mannen wonen en werken in de voormalige vakantiehuisjes van het Colombinehuis. Vroeger was dit een bijzonder recreatieverblijf voor langdurig zieke kinderen en hun ouders, nu krijgen de bewoners van Oranjeborg er weer vaste grond onder de voeten. Houvast in een huiselijke setting. Rondom het hoofdgebouw, dat wat weg heeft van een karakteristieke boerenhoeve, schikt zich een kring van woon- en werkverblijven. Knus, praktisch en overzichtelijk, want daar houden we van bij Oranjeborg.

Een plek waar je op je gemak bent. Binnen en buiten. Hier genieten we het beste van twee werelden. De weidsheid van het open polderlandschap, oer-Hollandse landerijen, kaarsrechte wegen. Maar het erf van Oranjeborg – enkele hectares groot - ademt ook een atmosfeer van puur natuur en is heerlijk rustig gelegen. Ons eigen terrein is zeer bosrijk en gevarieerd, met lommerrijke paadjes, singels en houtwallen waar het goed werken én na gedane zaken ook prima ontspannen is.

De locatie Biddinghuizen ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar, direct aan de N306 en toch aangenaam verscholen in het groen. Zo mooi kan de polder zijn! Biddinghuizen ligt aan de rand van het Veluwemeer en is populair bij recreanten; er zijn campings, jachthavens en stranden in de directe omgeving. Op een steenworp afstand ligt het bekende attractiepark Walibi Holland en op het enorme evenemententerrein daarnaast vinden geregeld grote festivals plaats. Als het even kan helpt Oranjeborg een handje mee, met het opbouwen en inrichten van zo’n event. Omdat we graag een “goeie buur” willen zijn.

Contact informatie
Spijkweg 38
8256 RJ Biddinghuizen
T. 0321 74 00 64
E. dronten@oranjeborg.nl