Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Verhuizen doen we ook!

In 2017 vestigde de Regiocampus zich aan de Werkhorst in Meppel. De mannen van Oranjeborg Biddinghuizen hadden prachtige houten tafels gemaakt. Henk en Anja Stokvis kwamen samen met Wiljan Knoops en zijn mannen de tafels persoonlijk afleveren. Wat geweldig!
Nu zeven jaar later gaat de Regiocampus verhuizen naar BHome@work aan de Zomerdijk in Meppel. Het eerste wat wij natuurlijk dachten bij deze verhuizing; de tafels van Oranjeborg moeten mee en hoe leuk zou het zijn, als zij samen met ons mee willen helpen met de verhuizing. Zo gezegd, zo gedaan!

Twee dagen zijn de mannen van de Oranjeborg locatie Loenen samen met ons team aan de slag gegaan. En wat hebben wij genoten!

Wij vinden het belangrijk om er vooral een gezellige dag van te maken en dat de mannen natuurlijk ook goed verzorgd worden. Het is voor hun immers ook een uitje.
Natuurlijk starten we de dag met koffie en koeken. Daarna de mouwen opstropen, spullen sjouwen en de karren vol laden. Hup naar de nieuwe locatie rijden en weer uitladen. Tussen de middag hebben we de eerste dag een heerlijk gezonde maaltijd van de snackbar geregeld. Dit kon natuurlijk de tweede dag niet nog een keer. Voor de variatie hebben we toen een heerlijke Mac geregeld. Geloof dat dit er wel in ging bij de mannen.

En...na de pauze hup weer door en op de tweede dag waren alle ruimten leeg.
Wat waren we allemaal blij! Na het afscheid zijn de mannen met oud ijzer weer teruggereden richting Loenen. Afscheid voor niet heel lang, want na de zomervakantie gaan we op bezoek voor een rondleiding bij locatie Loenen.

Mannen van Oranjeborg; wat hebben jullie een grote hulpvaardige inzet en veel enthousiasme om ons te helpen en wat zijn jullie netje en dankbaar! Jullie kunnen hartstikke trots zijn op jullie zelf, dat zijn wij ook op jullie!

Nogmaals dank! Dank aan Bas, Gerald, Bastiaan en de mannen voor de fijne samenwerking en de leuke dagen. Tot na de zomer in Loenen!

Hartelijke groet namens het team van de Regiocampus,
Rianne, Sabine en Marieke

Geplaatst: 30-08-2024