Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Locatie Westerveld

Voel je thuis. Op een historische hotspot. Dit is de bakermat van hunebedden, biotoop van het Drentse Heideschaap. De ontvangst mag er zijn: als een royale erehaag van groen slingert een smalle landweg de periferie in. Links en rechts boerderijen, vee dat graast. Een groene idylle op pakweg 2 kilometer van het brinkdorp zelf. Havelte, Zuidwest-Drenthe. Wat een wereldspot.
Weet je dat we een huishond hebben? Goeie lobbes, deze allemansvriend. Komt je kwispelend tegemoet op onze locatie in Havelte. Het complex van Oranjeborg aan de rand van het dorp. Daar hebben we aanzienlijk meer kamers dan cliënten, dus dat geeft flink wat armslag. Ruimte is dan ook het toverwoord. Vierkante meters in overvloed. Het pand groeide van conferentiecentrum naar woonzorgbedrijf: waar vroeger door grote groepen gasten - veelal meerdaags - werd vergaderd, maken onze cliënten tegenwoordig het beste van hun leven. En dat doen ze met verve!

Hier zit je lekker in je vel. Met dank aan die rustgevende, bosrijke omgeving. En de zee aan ruimte geeft ons handvatten om er écht iets moois van te maken: 43 kamers en nog eens twaalf grote zaalruimtes. Alle (maximaal 30) cliënten hebben hun eigen slaapkamer met privédouche. En je kunt zelfs binnen “fietsen”: op een van de apparaten in onze eigen fitnessruimte.

Epicentrum is onze “huiskamer”. Een comfortabele ontmoetingsplek. Het feitelijke hart van De Zevenhof, “place to be” voor een praatje als het werk er opzit. Aan de grote stamtafel of voor de tv is het prima ontspannen. Zodat je er morgen weer met gezonde zin tegenaan kunt.

Bij ons thuis of in de buurt. In een park, een natuurgebied, bij de voetbalclub, op de camping. Blad aanharken, gezaagde stammen afvoeren, takken verzamelen. Of je kunt binnen hand- en spandiensten verrichten. Wie bij Oranjeborg woont, stelt zich graag beschikbaar. Tot dienst van de samenleving.