Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

John en Fabian tien jaar bij Oranjeborg!

Het lijkt een beetje de omgekeerde wereld. Je zou denken dat als iemand tien jaar bij Oranjeborg woont, dat hij degene is aan wie mensen vertellen dat ze trots op hem zijn. Bij Fabian op de locatie Epe gaat het net even anders.
Na de korte toespraak die locatiemanager Ronny Tijs heeft gehouden, benoemt Fabian tot wel vijf keer toe dat hij trots is op Ronny. Daarna spreekt Fabian ook nog even de hele groep medebewoners en begeleiders toe: “ik ben trots op jullie allemaal en ik hou van jullie!” Met een grote glimlach neemt Fabian zijn oorkonde in ontvangst.

Precies een week eerder vindt eenzelfde ritueel plaats. Nu is het bewoner John die zijn oorkonde mag ontvangen. Ook hij woont tien jaar bij Oranjeborg! En ook hij mag van iedereen felicitaties en complimenten in ontvangst nemen, met een grote glimlach en heel veel ‘boks’-en.

Later dit jaar worden deze mijlpalen nog eens extra gevierd met een etentje; met niet alleen het locatiemanagement, maar ook de directeur van Oranjeborg. John kan in ieder geval al niet wachten: “wanneer gaan we nou, Ronny?”

Minke Breukink

Geplaatst: 02-07-2024