Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op vakantie naar Griekenland!

De koudere dagen en avonden nemen hun intrek. Zo ook in Loenen waar een zevental mannen nog helemaal niet klaar is voor de tussenjas met warme trui.

Ze trekken de stoute schoenen aan en nemen twee begeleiders aan de hand mee om in de eerste week van oktober het kouder wordende land te verruilen voor een weekje mediterraanse zon, zee en all inclusive genieten in het mooie Griekenland.
Na een schitterende maar toch ook spannende vliegreis (voor sommigen was het de eerste keer in zo'n groot gevaarte) landen ze veilig op het vliegveld Heraklion in Kreta.

In het luxe en zeer grote Royal & Imperial Belvedere Hotel werden de ogen groot bij elke verdieping waar eigen zwembaden, eet en drink tentjes en vertier is. In de ruime eetzaal gaan de ogen nog verder open bij elke maaltijd waar ze aanschuiven.

De tijd vliegt hier voorbij. Er is zoveel te zien en te beleven en de mannen laten het allemaal op zich afkomen en genieten met volle teugen.

Een week waarin de band tussen de bewoners én de band van de begeleiders met de mannen enorm is gegroeid door alle leuke, spannende / ontspannende activiteiten en trotse momenten die zij op hun reis hebben beleefd.

Letterlijke grote hoogtes en diepe dalen waar zij vol vertrouwen met elkaar souvlaki van hebben gemaakt.

Wat een belevenis, wat een week. Een reis om nooit meer te vergeten!
Geplaatst: 07-11-2022