Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wordt Team Oranjeborg Sportploeg van het jaar?

De stemmen worden inmiddels geteld en de spanning stijgt. Mocht je overigens de gratis documentaire nog willen zien? Op dinsdag 30.01.2024 is dit nog mogelijk! Zie meer info!
De jury van het Burgerweeshuis Sportgala, dat op donderdag 25 januari 2024 wordt gehouden in Schouwburg Ogterop in Meppel, heeft Team Oranjeborg genomineerd bij de sportploegen. De prestatie die bewoners afgelopen zomer hebben geleverd op de flanken van de Mont Ventoux, vastgelegd in een ontroerende documentaire, heeft diepe indruk gemaakt op de jury. Het is voor het eerst in het bestaan van het evenement dat een team dat niet is aangesloten bij een sportvereniging kans maakt te worden gekozen tot ‘Sportploeg van het Jaar’.
Het publiek en de jury bepalen straks wie er met de prijs vandoor gaat. Naast Team Oranjeborg zijn er nominaties voor het voetbalteam FC Meppel/Alcides JO19-1, het dansteam Vincent Veenbrink /Kristina Möller en de Meppeler Sloeproeivereniging (MSRV).

Dezelfde avond worden ook de ‘Sportvrouw en de Sportman van het Jaar’ bekendgemaakt. Na afloop van het officiële gedeelte is er een bruisend feest in de foyer van Ogterop, waar de lokale sportwereld, representanten van het bedrijfsleven en vertegenwoordigers van de politiek elkaar ontmoeten. MEProductions tekent mede voor de organisatie en voor het amusement. De gefilmde portretten van de genomineerde sporters en sportploegen worden gemaakt door Time Star Media.




Geplaatst: 03-01-2024